Konsten att förhandla

Ja, jag är kvar på Öland.. Jag skulle åkt hem imorse, sa t.o.m. hej då till mina kusiner och farbror, men näe.. Skulle egentligen hem igår redan, men det gick ju inte heller så bra.
Jag kan inte säga nej till min pappa helt enkelt. Han är för söt för det. Han tittar på mig med sina snälla blå ögon (varför fick inte jag blå ögon för?!) och ber oss så snällt att stanna kvar. Han ringde dessutom till Sebastian för att få honom att komma hit så inte jag skulle åka hem.. Till slut så fick jag lov att förhandla. Jag gick fram till pappa med bestämda steg och sa att jag kan tänka mig att vara kvar en vecka till OM jag slipper vissa saker och om jag får en cykel. Det sa han ja till på en gång. Men jag fick betala cykeln själv. OK sa jag. Men bara pappa låter mig använda den. Ja sa han, men du får inte köra på vägarna. Suck. Jag kanske inte köper nån cykel. Det var bara för att visa pappa vart skåpet ska stå eller att vara lite rebellisk eller nåt. Det gick väl sådär, men känns bra ändå. Ja ja. Man kan säga att jag blev ägd, som dagens ungdomar kallar det. Pappa äger när det gäller att förhandla men jag lär mig sakta men säkert... Nästa gång tar jag han! Men men.. Min Pappa är ju för söt ändån =)

Tjejer! I september kommer Chippendales till Göteborg! Vem är med mig?

En dag i paradiset!

I måndags blev jag väckt av pappa med en överraskning: "Vi ska till Göteborg idag!" Gissa om jag blev glad! Alltså jag älskar Öland och att vara här, men Göteborg.. Det är ju där jag lever!!
 Jag hoppade upp, åt frukost, duschade och packade så att vi kunde åka innan 11. Jag var hurtig som aldrig förr! Det var jag som körde. Åtminstone till Frillesås, världens ände, där tog pappa över.
 När jag kom hem så hade jag bråttom till en bokad tid i vasastan så jag hann bara springa in på toaletten och så iväg igen. Ni skulle sett min lycka när jag kom in till stan! Jag blev så lycklig av att se mina vänner spårvagnarna att jag bara ville krama dom!

Hur som helst så överraskade jag Sebastian =) Han visste inte att jag skulle komma hem och jag hade tänkt mig göra en riktig amerikansk film-överraskning. Alltså att han ser mig från håll men vet inte om det är jag eller inte och så när han ser att det är jag så springer vi till varandra och kramas och han lyfter mig och snurrar mig. Det skulle bli perfekt!

Så här blev det: När jag kom med bilen så hade han precis hoppat av vagnen och jag trodde att han skulle se min bil (vilket inte hörde till planen) så jag gasade på men då fick jag rött ljus! Jävla rödljus! Satt där i bilen och såg i backspegeln hur han kom närmare och närmare! Panik! Svettandes och svärandes försöker jag dra bort min playboy-kanin från rutan, ligga lågt och köra så fort ljuset växlade till gult. Sen kör jag gasen i botten och parkerar där vi brukar parkera, och springer ut för att hinna se honom innan han går in till lägenheten. MEN! Då så hör jag en arg röst: "Ursäkta bor du här eller?!" Blev helt paff.. Det var en granne, som lutade sig ur sitt fönster och hytte med näven mot mig! Jag försökte prata lugnt med henne och frågade ifall parkeringarna tillhörde dom men det gjorde dom inte och hon bara fortsatte skrika om att hennes gäster inte vill parkera för långt bort och att hon ska ringa vakter så dom ger mig böter. Men va fan, jag var ju också gäst i området och det var ju en helt vanlig parkeringsplats! Så sa hon att dom tänker göra boendeparkering av dom parkeringarna och då blev jag bara så trött på henne och sa att NÄR dom gjort boendeparkeringar av dom platserna DÅ tänker jag flytta min bil, så satte jag på mig solbrillorna och gick. Mitt när hon fortsatte skrika och hytta med näven.. Hon lyckades iaf förstöra allt! För då blev jag så sen att sebastian redan hunnit komma in och jag blev på så dåligt humör att jag bara ringde på och sa "öppna dörren bara!" på min bryskaste stämma. Så romantiskt blev det.

Men sen hade vi det jättemysigt! Drack vin och åt taimat framför tvn =) Så satt vi och gjorde upp planer, gå på bio och så.. Dagen efter så lämnar jag honom på jobbet och åker till mitt jobb där jag får en ny överraskning av pappa: "Vi ska tillbaka till Öland så fort som möjligt!" Underbart är kort!

Nu är jag på Öland. Jag tillbringade totalt två kissepauser hemma i Kullavik, såg Sebastian i 12 timmar varav 6 vakna timmar och körde 65 mil på två dagar. Nu ska jag ut och måla!

Prickskytt Louise

Hej mina vänner!
Ville bara säga att jag funnit min talang!
Var ute med farbror igår och sköt med hans pistoler. Så våldsamt trevligt! 25 m avstånd till tavlan och jag träffade mitt i prick! Med den lilla revolvern. Sen med den som såg ut som james bond vapen och med magnumen så flög jag nästan iväg, men jag träffade ändå alltid tavlan! Så, det är alltså min talang! Jag hoppar av skolan och blir prickskytt!
Anette och mamma var grymma på att skjuta med! Det sitter alltså i generna.




På väg till skjutbanan såg vi dessutom prinsen cykla förbi, som vilken vanlig människa som helst. Öland is the shit om man är rojalist som jag!




Öland

Å va mysigt jag har det här! Idag t.ex har jag segat heeela dagen tillsammans med Ikka =) Vi har nog inte sagt så mycket till varandra egentligen, men det känns bra att sitta nära Ikka när man inte gör något..

Orkar inte skriva egentligen. Jag kände bara att det var min plikt att uppdatera här, fastän att jag hatar det. Hatar varje sekund av detta. Om nån vill starta en revolution för att störta min blogg så vill jag vara med.


RSS 2.0