Keewl!

Jag ska börja med att påminna alla om att jag redan i början sa att jag antagligen kommer tröttna på att skriva blogg. Vill så gärna säga "vad var det jag sa", men då måste jag ju skriva detta inlägg och då skiter det sig.. Jobbigt!

Jahapp, när jag ändå skrivit detta så kan jag ju fortsätta.. Har dom senaste veckorna haft massor att göra på absolut ingen ork som helst. Hade jag fått bestämma så skulle jag smälta in i inredningen i form av en soffkudde. Fast en kudde med en hand och ögon så jag kan titta på tv och hålla fjärrkontrollen. Tråkigt nog så är inte detta möjligt.

Igår var jag på Universeum och träffade på den antagligen jobbigaste människan på denna planet. En 15-årig tjej med attitydsproblem. Otacksam var hon också! Men annars var det kul där! Var där med faster (som varit på besök i helgen), mamma å Nettisen och tittade på alla djur å så.. Det var skoj att se på när dom matade hajarna, hade vart ännu roligare ifall dom matat hajen med hon den dära...

I söndags var vi på liseberg och sen direkt hem till Emmi för att planera =) Hon har förövrigt skaffat sig en grymt tjusig lägenhet med tillhörande annanaspaj. Ahoo!

I Lördags var jag ute en sväng i kungsbacka. Hade jätteskoj på förfesten, men blev grymt besviken på stan. Varför har dom öppet till 3? Om det är någon som tycker att det var en bra idé så får denne någon gärna förklara för mig!

I fredags hade vi Ikka å Jim hemma hos Sebastian å vi drack lite gott å såg på Stepbrothers. Asgrym! Se den!

I Torsdags gjorde jag nåt... Men jag minns inte för tillfället..

I onsdags var jag på massage med Maria och efteråt åt vi tapas på la sombrita.. Myysigt!

I tisdags gjorde jag nåt med... Tror inte jag kan minnas såhär långt bak i tiden...

I måndags hade jag en otursdag! DET minns jag! Klämde fingret i fönstret bland annat. Inte kewl!

I Söndags var det dop å jag fick stå och filma brevid prästen i min präktiga bakishet. För dagen innan firade vi nämligen svenska flaggans dag med lite grillning hemma hos oss =)

Osv osv..

Jag är trött helt enkelt.


RSS 2.0