Skjuten på avenyn

En man blev ihjälskjuten på Nivå igår. Det är helt sjukt. Jag tänkte på detta i torsdags. Alltså en hel dag innan det hände. När jag satt och åt på avenyn med S (innan Mikael Nyqvist tittade förbi) så satt jag och funderade på om man skulle ha mitt födelsedagsfirande på avenyn någonstans, men då fick jag en så konstig känsla att det inte var en bra idé för det kanske blir skottlossning. Jag har väl aldrig oroat mig för det innan, men jag bara fick den känslan. Nu fyller jag visserligen inte år förrän i Augusti, så jag kan väl knappast kalla mig synsk... Men det känns ändå väldigt konstigt att det faktiskt hände. Att jag kände på mig att det skulle hända. Och det är inte första gången jag får en sådan här känsla som visar sig vara sann.
Igår var vi dessutom i närheten. Inte på avenyn, men en tvärgata. Vi funderade på att ta oss till avenyn, men var lite lata så vi tog närmsta stället. Tur. Eller var det också en instinkt?
Hursomhelst. Igår var jag med mina systrar och systerdöttrar och kollade på SATC 2. Jätterolig! Se den!

Mikael Nyqvist

Igår tog jag en öl med Mikael Nyqvist. Eller jag tog en öl. Han tog väl en kaffe eller liknande. Såg inte riktigt.. Han satt en bit bort... Men vi var i samma lokal iaf. Det ni!

Ny blogg

För att bota att jag aldrig skriver i min blogg så har jag nu startat ännu en blogg att inte skriva i.
Till skillnad från den här bloggen, som handlar om mitt extremt intressanta liv, så kommer den nya bloggen enbart handla om dans. Så gå in på littlemissbelly.blogg.se och ta en titt.

Hej igen!

Jag är himla dålig på att uppdatera här märker jag... Det måste vara det där jäkla bakandet. Ska aldrig göra om det.

RSS 2.0