Grekiska föreningen

Ska åka till grekiska föreningen och rösta idag. Sebastian ska följa med. Undrar om han kan hantera grekerna =) Vi får hoppas att det går bra, för det är ju ingenting mot hur det är hos släkten. Greker har en tendens att vara väldigt högljudda och generellt sett så gillar svenskar mer lugn och ro.
Nä, ska väl ta och röra lite på mig då.

Korta muskler

Jag insåg igår på dansen att mina korta muskler kommer bli ett stort problem för mig. Man ska typ lyfta upp ena benet rakt i luften sådär sexigt, men när jag gör det ser det mest ut som när en hund pissar.

Näe jag hinner inte sitta här.

Tanzen

Ska snart iväg till dansen! Skönt det ska bli. Förra veckan så försökte jag och Nettis verkligen komma i tid, vi körde på som idioter och var helt hänsynslösa när vi hittade parkeringsplats, betalade lite för mycket i parkeringsautomaten och rusade in och var nära att halka på kuppen. Det visade sig vara sportlov. Det är som att kosmos inte vill att vi ska vara i tid.

Men nu måste vi rusa!

Härligt!

Vi har haft en sån tur med vädret! Jag har byggt en igloo och gjort mig en rutchbana så jag kan åka plastpåse ner för den. Nej, jag kommer inte mogna.
Men imorgon ska det tydligen regna. Lite synd.

Jag är så tröttis. Undrar varför jag är sånhär? Järnbrist kanske? Men jag är verkligen trött och seg heeeela tiden. Förrutom när jag leker i snön =)


instängd

Nu har jag varit instängd hela helgen pga snöovädret. Det var jättemysigt att det snöade när man satt inomhus, men nu när det slutat snöa så vill jag ut och leka! Så nu ska jag ta en plastpåse och åka nerför en backe. Puss hej.


sybloggar

hallå. Jag sökte på sybloggar och det ända som verkar finnas är för barnkläder. Himla synd tycker jag! Om någon kan ge tips om en syblogg för såna som mig så hade jag blivit glad! Annars får jag väl starta en egen syblogg med fokus på roliga kläder för o-barn. Lite maskeradkläder, danskläder och andra vardagskläder som är kul att göra själv. Nu ska här sättas fart!

Fredag

Seg jag är. Undrar om vi kommer bli insnöade i helgen. Har ju massa planer.
Idag ska jag sy på min dräkt! Kanske kan ta lite bilder och visa upp hur långt jag kommit efter idag. För er som inte vet vad det är för dräkt jag håller på med nu så är det en egentolkad sverigedräkt. Det kommer bli jättegulligt och så kan jag ha den på nationaldagen till exempel. Jag är väldigt glad att jag är svensk! (fastän att det bara är till hälften)

åå har nog glömt att berätta om boken jag fått hem! Jag beställde hem en bok i mönsterkonstruktion för damkläder! Askrångligt men spännande! Så nu ska jag bli proffs på att göra egna mönster. Det kan ju inte vara alltför svårt....


kreativt understimulerad

Jag har känt mig så otroligt understimulerad den senaste tiden. Har typ jobbat, kommit hem, fixat mat (ja, jag har lagat mat tro det eller ej) och sen sova. Men idag tog jag mig hem till Kullavik och jag har gjort hemma-nutella, lärt mig sticka och klippt ut alla mönsterdelar till min dräkt. Gött e det.
Nu ska jag nanna. Puss hej

2010-02-13

Vilken härlig dag det är idag! Känner mig lite trött från igår, men samtidigt förväntansfull inför dagen. Idag tänker jag sy och sen blir det dags att göra sig iordning inför kvällen. Hoppas det blir bra.

Igår var jag alltså på tjejkväll hos Emmi, som lagat ihop en riktig festmåltid för oss. Det var verkligen supergott! Så tittade vi på bilder och filmklipp från gångna tider. Tur att man har mognat och kan hantera spriten.

Nu ska jag fortsätta kolla på OS-invigningen!


Award



Fick detta av mitt hjärtas sång: Ikka =) Tack fina du =)
Brukar inte hålla på med sånt hära kedjegrejer men jag får väl ställa upp för laget.

Så här funkar det när man mottagit denna fina utmärkelse:
•Kopiera awarden till bloggen.
•Länka till personen du fått awarden av.
•Berätta 7 intressanta fakta om dig.
•Välj 7 andra bloggar att ge awarden till.
•Länka till deras bloggar.
•Lämna en kommentar på deras bloggar att dom fått en award dig.

7 intressanta fakta om mig:

1. Jag har 28 kusiner
2. Jag blir ofta liknad med en struts, hamster, ekorre eller chiuaua
3. Jag blir aggressiv om jag blir nekad choklad
4. Jag gillar att hitta på presenter och överraskningar till folk
5. Vill du prata med mig när jag kollar på TV, så vill du väldigt mycket
6. Jag har 4 syprojekt igång just nu.
7. Jag tycker om när folk luktar vitlök och alkohol

Bloggar som verkligen förtjänar en award:

1. pirrs blogg - En ung tjej som får mig att skratta och dessutom syr hon väldigt fint!
2. Elli Norak - En annan ung tjej som läser till frisör och nagelterapeut, och även hon syr jättefint!
3. Emeliesmatdagbok - Min kära vän Emmi som bakar och är allmänt huslig =)
4. Ikkamedlitets - Har jag redan länkat till men hon är helt fantastisk. Hon väcker tigern i dig!
5. Zazoula - Chockar mig VARJE gång.
6. IcaUlf - Ehm hallå? Självklart.
7. Nettiz - Dvs så fort hon börjar.

Nu är jag helt slut. Vilken ansträngning.


Negativ energi

Har ni tänkt på hur mycket negativ energi påverkar oss? Jag har haft några dagar där jag varit i närheten av negativa människor. Det är nästan som att vissa personer letar efter fel för att få en intrig i sitt liv. Det stör mig. Hela ens egna energi bara försvinner och man tappar lusten till allt. Kan inte alla bara vara vänner?

Idag ska jag på tårtkalas hos Lisa som fyller år. Ska bli roligt =) Önskar jag var lite piggare bara.
Imorgon blir det tjejkväll hos Emmi! Måste fixa alköhöl.
På lördag har jag en överraskning på gång till S. Och på söndag är det Alla hjärtans dag! Men jag har också ett kalas till som jag ska försöka hinna med.

Föjesten! Jag har köpt massa tyger! Nu ska här sys! Ska bara klämma in det i mitt fullspeckade schema.

Lördag

Skönt det är med lördag! Jag har massor med planer för dagen, vet inte om jag hinner göra något utav det. Men det känns bra att ha planer!

Imorgon ska jag gå på en visning. Ska bara titta lite, men det ska bli spännande.


God morgon!

Va vackert det är ute!!!!! Bara massa snö! Jag önskar Sebastian var här så vi kunde åka skidor! Jag hoppas det kommer hålla i sig och vara såhär åtminstone februari ut =)

Igår blev jag klar med min duk! Ska lägga upp bilder snart.

Idag ska vi börja på dans igen! Men inte egyptisk eller samba som tidigare, utan vi ska prova något helt nytt! Det heter Chairdancing. Jag som är så dålig på engelska kan inte utala detta, så jag hoppas alla läser detta så att det räcker med att jag säger "dansen" från och med nu. Hoppas det blir roligt och en bra träning!

Nu ska jag äta. Mamma skäller på mig.


Treeeeooo

Treo is the shit. Undrar om det är sant att man kan bli beroende av det? Hoppas inte det.


RSS 2.0