Våffeldagen

Det är morgon. Solen skiner. Fåglarna kvittrar. Anette sover. Det verkar som att jag bara kan skriva här när hon sover. Kanske för att när hon är vaken så pratar hon konstant. Är det inte om feng shui så är det om GI-mat eller om supernanny. Ibland undrar jag ifall hon pratar bara för att höra sin egna röst eller för att jag ska veta att hon är där. Lite som en kobjällra.

Jag undrar lite varför hon behöver sömnen så mycket.. Undrar vad hon drömmer om? Jag drömde om min bror igen. Drömmer om honom ganska ofta nuförtiden faktiskt. Att han ska ha gift sig utan att säga till oss.. Jag har tom drömt om hur hon ser ut, var hon kommer ifrån och i natt fick jag veta hennes namn: Lisa. Lisa och Thord. Thord och Lisa. Det funkar för mig. Hon är ganska trevlig dessutom. Jag undrar när jag kommer drömma om deras barn. Hoppas dom inte är för stökiga, dom får ju inte störa min skönhetssömn.

Nu till det jag egentligen skulle skriva om! Igår, mina vänner, tryckte jag i mig en halv Nutella. Jag skäms. Men till mitt försvar så fanns det helt enkelt inte mer i burken. Annars hade jag lätt tryckt i mig en hel.

Nu har hon vaknat. Hon försöker vara tyst. Hon säger att hon inte vill störa mig. Hon pratar om våfflor. Våfflor är gott. Kanske är det så att jag med bloggandet försöker fylla det tomrum jag känner när hon sover.
Nu pratar hon om att fika i stan. Jag tror jag måste börja prata med henne. Jag tror hon vill ha min uppmärksamhet. Har vi våffeljärn? Hur ska jag veta det? Vill hon att jag ska svara?
Nu börjar hon bli desperat. Tar till operasång.

Mitt tomrum känns övermöblerat.


Dag 1

Jag har bestämt mig! Jag ska testa att blogga! Detta är officiellt Dag 1 i mitt bloggande. Det är helt ok att börja sätta pengar på hur länge detta håller. Jag sätter mina pengar på Dag 2. Vem är med mig?

Ok. Jag vaknade imorse och allt snurrade. Tittade upp på taket och en lampa flög förbi å försvann och kom tillbaka igen med sin tvilling. Helt galet.
Tänkte på vart jag var - inte hemma.
Tänkte på vad det va som lät - inte jag.
Tänkte på vad jag gjorde igår - ... spelning på sticky!
Nu föll bitarna på plats! Jag och Nettis var å kollade på Sebastian och hans band Amazing mindslide när dom spelade. Det var grymt bra! Kände mig lite som en groupie, men det var hett att se honom slå på trummorna!  Så träffade jag hans chef med och givetvis så spillde jag ner min nya rockiga kjol med öl mitt framför honom. Undrar hur imponerad han blev av mig på en skala. Jag skulle tippa på 10. Men det är ju jag då.

När jag sedan gick upp imorse så gick jag förbi en spegel och kunde konstatera att jag var precis likadan som igår. Lovar. Jag hade på mig min rockkjol (något öligare), ruffsigt hår (något ruffsigare och min lugg hade bestämt sig för att byta bana) och så sminkad från igår (min sminkning är perfekt fortfarande). Så sov jag med linserna med.. kanske inte så bra. Stod länge och blinkade å blinkade för att få tillbaka skärpan och för att bara se en av mig. Dubbelt så hett tänkte jag och gjorde en svängom för att se resten av mig. Brilliant tänkte jag och gjorde en Joey-nick och sa "how U dooooin'" till mig själv.

Jag gick vidare in till köket och fann källan till vad det var som lät - Sebastian, min trummis =) Stod och gjorde iordning frukost. Han såg onödigt pigg ut måste jag säga. "vill du ha frukost?" nästan kvittrar han fram. "nej" brummar jag. "jo det måste du" precis lika hurtigt som innan och börjar bre en macka till mig. Ungefär då upptäcker jag att han bara har handduk på sig och försöker dra bort den "neej sluuuta.. " säger han å jag slutar.. för en sekund och sen försöker jag igen "sluuuuta grannarna kan ju se" gnäller han och såhär fortsätter det under hela frukosten. Partypooper.

Men jakten gjorde så jag piggnade till och till slut lyckades vi ta oss hemifrån. När han kört hem mig så hittar jag Nettis i sin favoritsysselsättning - sovandes. Och det var såhär allt började. Jag försöker väcka henne. Det går inte. Jag försöker igen. Hon låter lite, men det är för att hon vänder på sig. Jag försöker igen. Tröttnar, hittar datorn och börjar blogga. Och allt detta hände med mission impossibles soundtrack i bakgrunden.
It's niiiice!


Välkommen till min nya blogg!

Jag antar att jag ska skriva något välkomnande här..

Min blogg kommer inte handla om något speciellt och kommer högst sannolikt vara sjukt ointressant. Antagligen kommer jag inte skriva något alls eller så kommer jag skriva något otroligt gay om hur söt S är eller om jag gått upp eller gått ner något kilo i vikt. Eventuellt så kommer jag skriva hur mycket choklad jag ätit under dagen (just nu är jag uppe i 4 bitar marabou). Ni kommer inte bli smartare och ni kommer inte finna någon inre glädje. Mycket nöje!

RSS 2.0