Förresten

Vad tycks om min nya design?

MMS-blogga!

Mina vänner! Jag har testat att mms-blogga! En helt fantastisk upplevelse!

Årets första grillning!

dsc00544 (MMS)

Gött me korv!


Grekland

I sommar gifter sig en av mina kära kusiner i Grekland, och vi alla ska åka dit. Längtar som bara den! Sol, bad, god mat men framför allt att träffa allihopa. Alla mostrar och morbröder, kusiner och kusinbarn, sysslingar osv osv. Önskar bara att min morfar var där med.


Se så fantastisk han var!

Världens snällaste. 94 år gammal och lämnade efter sig 6 barn, ca 20 barnbarn och 20 barnbarnsbarn.

Apropå det så har det väl blivit ännu fler barnbarnsbarn nu. Och snart får väl några utav dom barn. Det börjar bli dags att dom bär namnbrickor när jag kommer på besök.


Slappis

Usch va jobbigt. Ska fortsätta rensa idag. I källaren. Känns väldigt tungt att göra det när man jobbat hela dagen. Försökte peppa mig i bilen på väg hem, men så fort jag kom hem så sjönk jag ner i slappisposition i soffan. Väldigt skönt men helt otillåtet.
Kanske choklad kan pigga upp mig?

Äventyr

Jag antar att det är dags för tjejkväll =)

Igår blev jag utelåst. Jag och S skulle slänga grejer och hämta grejer i bilen och jag kom på den briljanta idén att dela upp oss, så han slängde grejer och jag hämtade grejer i bilen. När jag hade burit på mina kassar och strippstången hela vägen till dörren (allt i en runda självklart, vilket såg väldigt komiskt ut speciellt när en farbror kom och erbjöd mig hjälp med att bära strippstången och jag tackar nej och fortsätter stappla fram med grejerna och stången) då kom jag på att jag varken tagit med mig nycklar eller mobil. Så där stod jag och strippstången, utelåsta, övergivna. Men efter ungefär en kvart fick jag syn på S och han kom givetvis rusande till undsättning (efter att jag hojtad hysteriskt efter honom över hela gården.) Slutet gott, allting gott.


Sverigedräkt och nagelgrejor

Idag är det söndag, alltså städdag! Jag börjar nämligen flytta hit lite av mina saker, (Väldigt lite i taget) och då behövs det rensas och städas här en del så jag får plats. Spännande hur det ska gå.
Här är förresten min nya Sverigedräkt jag sytt! Den blev lite kort, så jag gjorde även tillhörande underkjol/shorts. Ifall jag skulle behöva göra såhär:
Hittade mina gamla nagelgrejer och funderar vad jag ska göra av dom, sälja? Eller kanske det blir tjejkväll snart?

God morgon!

Så märkligt va man kan bli helt oinspirerad till att skriva ibland. Det är plågsamt att skriva just i detta nu faktiskt. Suck puck. Får ta och skärpa till mig, för det låter som att jag skulle vara deppig över något och det är jag verkligen inte! Saknar snön lite kanske.. Men ÄLSKAR vårvädret! Igår påskpyntade jag hemma hos Sebastian. Eller ska jag börja kalla det hemma snart? Ja. Jag håller alltså på att flytta hemifrån. Nej det var för jobbigt att skriva. Jag sover över hos S helt enkelt. Igår flyttade jag över en hel resväska med mina kläder i (inte alla kläder än) Och det är verkligen ett ENORMT dteg för mig. Jag kan ju liksom inte lämna mina grejer hos någon annan. Får panik. Men nu har jag en hel resväska och fyra lådor med grejer där. Och symaskinen, dockan och lite viktiga pärmar med. Det är tufft för mig. Resväskan står kvar i hallen fortfarande. Gissar på att den kommer göra det ett tag.  

Igår var jag på rockvernissage på Mornington hotel. Fick gratis öl och whisky och tittade på fräcka tavlor. Nu har jag ont i huvudet. Tur att det finns treo.


dålig uppdatering...

Hej. Jag har varit kass med bloggen på sistone. Har haft annat att tänka på. Jobb, rensa "hemma" och så sitter jag och funderar på att skapa mig en ny blogg. En syblogg. Men jag klurar fortfarande på namn. Tips någon? Nä nu har jag ont i fingret.

Morgon

Tidig morgon. Jag är vaken.
Ikväll är det dans. Jag har faktiskt övat på kullerbyttor den här veckan. I sängen där man inte kan skada sig, men ändå. Får se hur det blir på dansgolvet nu. Så har jag köpt skor med, så jag inte skadar foten mer. Jag borde tagit bild och visat min skadade fot, men tänkte inte på det.
Igår sydde jag lite mer på min "underkjol". Ska ta bilder på det med... Som jag lovar en massa nu.

Bränd

Tänkte inte skriva om detta egentligen. Men nu blev det så ändå. Igår var jag med om något traumatiskt. Jag brände mitt hår. Jag hjälpte till att elda lite brädor och kvistar och när jag skulle lägga i mer i elden så blåste det upp på mig. Det blev riktigt varmt på ansiktet och det kändes som att jag fick aska i ögonen. Jag kunde inte se något först, men efter jag blinkat som en besatt så gick det bra. Sen när jag gnuggade lite på ögonen kändes det lite som att mina ögonfransar smulade så jag gick för att kolla i spegeln. Tittade först på mina ögon och dom såg ut att må bra. Det går liksom inte att beskriva min lättnad! Men sen tittade jag på mina ögonbryn och ser att dom blivit helt blonda och uppkrullade. Och sedan tittade jag på mina flätor och såg att även dom blivit skadade av elden. Jag drog snabbt handen över flätorna för att känna efter och mitt hår bara lossnade. Smulades sönder till små bitar i mina händer. Mitt hår hade blivit skadat hela vägen upp till ögonhöjd och det enda jag kunde tänka på var att jag skulle vara tvugnen att klippa av allt mitt hår. Att allt skulle trilla av när jag tog ut flätorna. Att jag var förstörd, vanställd. Jag var i chock.

Jag hade verkligen tur igår. Mitt ansikte klarade sig helt utan en skråma. Mina ögon mår perfekt. Min mamma fick klippa av det skadade håret, men eftersom jag hade flätor så klarade sig håret otroligt bra ändå. Allt det skadade är borta. Hon fick även klippa mina ögonbryn, men dom känns lite sträva fortfarande. Och mina ögonfransar på det vänstra ögat är också sträva. Mitt hår har blivit tunnare och har lite hack på vissa ställen. Men jävlar vad jag är glad att jag lever!

Mitt liv som mig själv.

Pust.. ska väl skriva något.

Är lite uttråkad. Och mörbultad.
Gjorde kullerbyttor på dansen igår igen. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Kan inte göra en kullerbytta. Jag har blåmärken och är öm över hela ryggen, på svanken och axeln. Sen så brast det något i min fot när jag lyfte upp stolen med foten. Det var som en liten bula. Kunde inte få på mig skorna efteråt så jag gick hem med bara en sko. Helt normalt.

I fredags var jag ute med Sebastian och hans kompis Rickard. Man tror ju lite att man lärt sig hantera drickan nu. Att man lärt sig av sina misstag. Nej. Jag gjorde det klassiska misstaget att blanda. Det blev vin, öl, grogg, whisky/cola och sen när vi var på pustervik så blev det mer öl, cider (drack från en okänd tjejs flaska, misstag nr 2) och så shottar. Stackars Sebbe och Rickard. Jag mest bara sa en massa strunt, skrek "Hugo" och däckade och var hyper om vartannat.
Dagen efter ägnade vi hela dagen åt vår bakishet. Kändes bra att sitta inomhus med persiennerna nerdragna och låta som en grottmänniska när det var värsta vårvädret utomhus.
I söndags fick vi besök av Nettis och Anders. Det var roligt =) Gillar att få gäster. Speciellt när gästerna tar med sig chokladmuffins. Sen gick vi runt lite på stan. Tittade in på Change och hittade en bh som var närmare min storlek! Blev överlycklig. Rabatt var det också. Och kunnigt folk. Jag är medlem nu.

Just nu sitter jag mest och undrar hur det blir ikväll. Antingen träffa Linda och få veta hennes lilla hemlighet eller gymma med Sebastian.

Ja, det var väl mitt liv just nu.

Oj

Jag glömde helt bort min blogg. Jag är för upptagen och viktig för det här.

bakläxa: kullerbytta

Hej. Jag har fått läxa i dansen. Tills nästa gång så ska jag öva på att göra kullerbyttor. Japp. Den här dansen börjar bli riktigt farlig. Vi ska slänga omkring stolen, lyfta den, stå på den och nu kullerbyttor. Shit pommes frites.


Städa städa

Jag hatar att städa. Och uppenbarligen är det det ända man gör när man inte bor hemma.
Nej jag har inte flyttat hemifrån än, men det barkar åt det hållet nu. Har flyttat hit min symaskin och sydocka, vilket är ett jättestort steg för mig. Jag brukar aldrig lämna mina grejer hemma hos någon annan. Jag är som mr Big när det gäller sånt.
Nu ska jag fortsätta städa.

Mars!

Nu är vintermånaderna slut. Våren är här. På pappret iaf. Men det får gärna vara snöigt under mars med =)

Jag flög nästan bort idag. Det var jobbigt.
En annan sak som är jobbig är att jag är så fruktansvärt svag numera. Pinsamt. När jag var 14 år så var jag bästis med en 2 meter lång kille som jag brukade brottas med. Visst, han brukade vinna men jag var ändå ganska så tålig. Nu kan jag knappt lyfta ett mjölkpaket. Skärpning Louise!

RSS 2.0