Zu hause

Ja, nu var man hemma då. Gick från 600+200 kvadrat till 70. Som att gå in i en garderob.

Hursomhelst. Imorgon är det nyårsafton.


God jul!

Ännu en underbar julafton! Tomten var här, massa snö utanför och massa god mat =) Men nu hotar far med kyrka imorgon kl 6 på morgonen. Hmpff.


Jul på Öland

Kolla va fint det är här! Den lille tomten vid bilen är jag.

God jul!

Jag har fått en böter igen. Typiskt. God jul till mig!

...

Äter man godis ur en hink så är det tragiskt. Det är det.

Jul på Liseberg!

Igår var jag på Liseberg. Det var helt perfekt för det började snöa på väg dit och snöade under hela tiden där. Mysigt! Fast det tyckte inte mina tår. Skulle skriva ett inlägg om detta igår och lägga upp bilder och allt men Sebastians dator hakade upp sig. Det var roligt. Men jag får lägga upp bilder här när jag har fått ordning på hans dator. Vet någon om man kan göra ctrl+alt+delete på en apple dator? Eller krashar hårddisken då som det gjorde för Carrie i sex and the city?

Julklappar!

Idag har det shoppats klappar! Är väl klar med tio st. Hälften klara alltså =)
Kan ni fatta att det bara är en vecka kvar till jul nu ungefär? Jag är så glad att det spritter i hela kroppen!
Hehe jag har skickat Sebastian till att köpa tjejgrejer till mig! Ni skulle ha sett hans min när jag bad honom. Det var som han skrek "neeeeeej" inombords. Och så såg han lite sammanbiten ut sen när jag påminde honom precis när han skulle gå. Hehe kvällens underhållning!

Banan och Nutella

Ville bara dela med mig av min fiffiga idé. Nutella och banan. Det är inte bara gott, det är nyttigt också!
Klart slut.

2009-12-15

Jag ska uppdatera. Men inte nu. Kan bara säga att jag hade riktigt roligt i helgen! Ska lägga upp bilder med. Men det får bli imorgon exempelvis. Nu är det Bridget Jones som gäller! I'm very busy and important!

Snälla pojkar!

Tänkte berätta om världens sötaste systerson. Han är min och han heter Nicholas. Han är 13 år och vill ändå umgås med sina mostrar! Vi må vara väldigt unga och hippa, men vi är ändå mostrar. Det gulligaste var i fredags när jag stötte på honom utanför affären. Jag var på väg ut och såg ut som en slusk och han var på väg in med alla sina killkompisar. "Hej Lollo" hörde jag, såg mitt hjärtas sång (Nicho) och sen tvekar jag lite. Jag menar, han är 13. Man får inte bete sig som en tönt framför hans kompisar. Så jag lutar mig lite på ena benet, ser mig nervöst omkring och får fram ett väldigt coolt "he-heej Nicholas" Då kommer han fram och kramar mig! Japp. För så söt är han bara. Och jag tycker inte bara att han är söt, jag tycker han är jävligt cool också som vågar göra så! Alla hans kompisar vände sig om och tittade på mig sen så jag såg till att skynda mig därifrån.

Men det är här historien får sig en liten tvist! Det visade sig nämligen att alla Nichos kompisar är gulliga. Det kanske är årgången. Eller för att Nicho är så avslappnad och cool så inget han gör blir töntigt. Han ringde mig nämligen senare på kvällen och berättade att hans kompisar trodde att jag bara var 15 år gammal. Seriöst? Det var den bästa julklappen jag någonsin fått! Och jag kan använda detta resten av mitt liv med. Sådär efter höftledsoperationen: "ja, men nicholas kompisar tycker jag ser ut som 15. liksom"

Men detta är inte det ända stordåd Nicholas och hans kompisar har gjort. Jag hörde också om en gång när min Stephanie, Nicholas storasyster, gick över skolgården bärandes på en massa böcker och papper. Jag minns inte om det var att hon snubblade eller om det var att det blåste till, för hursomhelst så tappade hon alla sina papper över hela skolgården och allt detta framför alla de tuffa killarna i 9:an. Pinsamt var det och dom stod där och småskrattade åt henne. Men då kom Nicholas och hans kompisar, som också var på skolgården, och hjälpte henne plocka upp alla papper, så hon behövde inte ens böja sig.

Alltså såååå snälla pojkar det finns! Och om några år så plockar vi dom! Hehe.


Stor chock

Jag tänkte börja med att chocka folket lite här nu:

Vi kom i tid igår!

Puh.. Blev själv lite förvånad och väldigt imponerad bara av att skriva det. Fick lite gåshud med.

Hursomhelst. Det var trevligt igår. Jag var lite seg och inte så värst social egentligen, men det får dom tåla! Sen så undrar jag om Sebastian någonsin kommer komma över att jag är som ett barn när det gäller mat. Jag gillar köttbullar och potatis helt enkelt! Varför ska man då trycka i sig sill, som jag inte gillar, bara för att "vi är på julbord och köttbullar finns ju hemma". Varför ska jag smaka på renhjärta, när det vrider sig i magen på mig av blotta tanken, bara för att "man får vara rädd för höjder och höga hastigheter men inte för att prova ny mat". Och ärligt talat, gravad lax? Hallå, är den inte rå?  "ta lax, det är dyrt, jag menar gott". Snälla.

Nä, sånt där får ni som gillar det ha för er själva! Jag vet, jag är som ett barn, men jag lär mig sakta men säkert. Jag menar, jag har ju lärt mig att äta senap och rödbetssallad precis. Det är väl duktigt?


Julbord

Snart ska jag på julbord. Vi är försenade som vanligt. Har inte hoppat i duschen än och vi måste lämna hemmet om 50 min. Väntar på att nettis ska bli klar från duschen, ifall ni undrar varför jag sitter här. Snart blir det panik, för ni som känner min familj vet hur vi kan bli hysteriska och det kommer sluta med att mamma å pappa turas om att ringa oss varannan minut för att se om vi är klara snart och vi kommer säga att vi står i hallen och sätter på oss skor varje gång dom ringer, sen kommer dom säga att det gjorde vi för en timme sen och vi måste erkänna att vi ljög lite eller att det hände en grej (en ny lögn alltså) och sen så kommer vi få höra att det alltid blir så här bla bla och lite skrik på det. Men sen när vi är framme och alla människor är där så kommer vi vara lugna och glada.

45 minuter kvar. Nu får hon skynda sig...

16 dagar kvar....

Nu är det så mycket som borde göras. Jag är seg. Vill vara frisk som en nötkärna till på lördag.

Men jag skriver inte här för att klaga på tillvaron! Istället ville jag säga att solen precis tittade fram här nu! Och det är inte helt fy skam. Och dessutom är det inte långt kvar till julafton heller! Det mysigaste som finns. Jag har varit extra snäll iår. Hoppas Tomten har märkt det.

feber?

Va jobbigt! Jag fryser. Känner mig skakig. Känns som feber. Så dumt, är ju så mycket som ska göras denna veckan. Inlämning av arbete, pepparkakshusbak, städning å förberedelse inför lördag.. listan tar inte slut. Men det gör jag. Jag vill sova... men nu ska jag försöka hjälpa gruppen så gott det går här hemifrån. Önska mig lycka till.

Ledigt

Nu har jag ansökt om skoluppehåll för en termin. Har fortfarande lite på ett grupparbete att göra och ett par tentor jag ska sitta av innan jul men sen så är jag FRI från skolan. Eller nästan. Efter vissa omtentor som ska göras. Men typ fri. 

Sverigedräkt

Titta vad jag hittat:



Det är en Sverigedräkt som jag har sytt till Anette. Så har jag redigerat bakgrunden liiiite.
Ska lägga upp fler bilder, så man kan se hur det ser ut framifrån också..


Gahh!

Frustration. Och mild ångest. Måste bestämma mig. Har aldrig varit såhär velig.

Hursomhelst. Dagens Jerry Springer citat: "You gave him nuknuk?!" Haha.

RSS 2.0