Duktig!

Jag har dom senaste dagarna städat, diskat, lagat mat, gjort 2 tårtor och sytt klart Nettis magdansdräkt. Om inte detta är husligt så säg!


Dag 4

suck och stön. Vad har jag gett mig in på?


Dag 2

Tidig morgon dag 2. Jag har försovit mig. Igen. Undrar om man kan kalla det för att försova sig om man försover sig varje dag? Borde man inte säga att man förvaknat sig när man vaknar i tid istället?
Hursomhelst.
Jag tänkte fortsätta mitt husliga liv genom att börja dagen med att steka ägg till pappa. Jag sätter på plattan med en stekpanna på. Jag tittar på den. Det tar tid att värma upp. Jag tröttnar. Går upp och försöker väcka Nettisen. En kvart senare kommer jag ihåg att jag har på plattan, springer ner och tror att allt är ok så jag slänger i lite steksmör, får allt smör på mina händer och det som hamnar i stekpannan blir helt brunt. Märkligt, jag har lärt mig något nytt. Nämligen att om steksmöret blir brunt så blir äggen bruna. Tur att pappa inte bryr sig.

Förresten, skjutningar i Kungsbacka? What's up with that shit? Men ännu värre: AIK gick om IFK.

Operation Huslig: Dag 1

Första dagen av mitt husliga liv har gått av stapeln och jag har handlat. (!) Jag har dessutom tvättat lite. Jag vet att tanken är att jag ska befinna mig i ett kök nu när jag ska vara huslig men jag var där när vi packade upp maten och det räcker. Jag kör på en mjukstart, det låter bra.


Pyjamasparty

Kom precis hem från pyjamasparty hos Ikka. Det var såååå sexigt. Kuddkrig och tajta pyjamas.
Sure bacon.
Men det var jättemysigt! Satt å planerade inför resan och åt choklad och bara myyyyyyste.
Måste göras om snart tjejorna!


Badminton

Jag och Sebastian impulsköpte två badmintonrackets och bollar för nån vecka sen och i torsdags använde vi dom för första gången. Skoj skoj! Nu måste vi bara använda dom 9 gånger till för att ha tjänat på det. Oh yeah!

Uppdatering

Det var längesen igen. Jag fattar inte. Jag är inte ämnad för att blogga.

Hur som helst. Idag har jag ägnat dagen åt att göra lite skolarbete, men ju mer jag läser desto mer inser jag att jag är väldigt sent ute. Så känner jag mig stressad för jag borde vara på jobbet också. Vet inte vad jag ska prioritera! Jag är tydligen inte den typen av människa som klarar av att bolla flera saker åt gången.

Nu var det så längesen jag skrev här! Massa saker har hänt, Ellisa har varit här och vi gjorde massor ihop. =) Jag har fyllt år! VIKTIGT! Och så har jag varit på Sebastians älskade Hasselö med! En ö i bohuslän som inte har el eller rinnande vatten. Det är alltså Sebastians barndomskompis Lisa som har sommarstuga där, så vi åkte dit med Lisa och hennes kille Martin. Det var verkligen jättekul! Väldigt lugnt och avslappnat, mysigt att laga mat med levande ljus och en brasa och så plockade vi massa svamp och blåbär på dagarna. Hur fint som helst!


Trollstugan =)


Middagsbordet med levande ljus



Jag, Kantareller och Blåbär

Nu ska jag fortsätta med mitt. Ska bara lägga till att jag varit så duktig att jag har tvättat, strykt alla kläder och manglat alla lakan, så nu ligger allt fint i garderoben. Perfektion.


RSS 2.0